Nou!

PURAROM - Cornelia Chaumont

Change your life step by step
Prima scoala de aromaterapie din tara
Descopera si aplica!
Am pregatit pentru tine cursuri, evenimente, carti, blog, produse!

Produse noi

Nou
25,00 Lei
..
Nou
25,00 Lei
..
SOLD OUT Ulei esential de Verbina
48,00 Lei
..
39,00 Lei
..
40,00 Lei
..
58,00 Lei
ULEI MASAJ TONIC MASCULIN VITALITY M ..
58,00 Lei
Ulei masaj tonic feminim Vitality F ..
67,00 Lei
Colagen marin hidrolizat Vitality Feminim ..
67,00 Lei
Vitality M Viriliate versus prostata, in constient si sub-constient, merita toata atentia ! Prostata are o valoare simbolică incontestabil masculină și virilă, această glandă este ti..
60,00 Lei
Spray iubeste-ti pucioarele pentru Ea Produs creat pentru circulatia periferica, antibacterian, amelioreaza durerile in timpul ciclului menstrual daca e utilizat in masaj abdominal si suprarenal ..
38,00 Lei
Gel picioare delicate Revelionul se apropie cu pasi repezi! Am reusit sa stabilizez un gel apos cu uleiuri esentiale pentru picioare délicate si jucause! Avantaj:se poate aplica peste dress, nu ..
60,00 Lei
Ser nobil fata ..
40,00 Lei
Spiritul craciunului ..
6,00 Lei
Suport pentru uleiuri esențiale ..
90,00 Lei
Gel de corp Tonik pentru starea de bine Un gel echilibrant pe perioada toamnei, din uleiuri esentiale imuno modulante, cortizon like, anti bacteriene, pentru a ramane departe de lipsa tonicitatii, ..
SOLD OUT VERMICIN FORTE
42,55 Lei
Povestea Vermicinului Forte este rezultatul a sute de ore de munca, de cercetare pentru a-l doza corespunzator! El a aparaut in urma unei intamplari ciudate: o capusa m-a intepat stand la masa intr..
58,00 Lei
ULEI ESENTIAL DE YLANG-YLANG I BIO Parfumul dulce si voluptos al uleiului esential  de Ylang-Ylang I BIO, va va adduce bucurie si senzualitate. Puternic tonic  si aphrodisiac, a..
65,00 Lei
ULEI  ESENTIAL DE NARGAMOTA ..
94,00 Lei
Ulei esential de Santolina Santolina este cunoscuta si sub denumirea de micul chiparos si ofera un ulei esential cu calitati medicinale foarte interesante.   Proprietati • stimulant ..
26,00 Lei
Ulei esential de SARO Purifiant puternic, Saro, care inseamna «  cel care tine bolile la distanta«, in malgasa, este foarte renumit in cazul loviturilor dure si pentru stimularea sistemului im..
43,00 Lei
ULEI ESENTIAL DE CIMBRISOE DE MUNTE Antiinfectios major foarte cunoscut in aromaterapie, acest ulei se utilizeaza impotriva unui numar mare de infectii. Este, de asemenea cunoscut pentruproprietati..
58,00 Lei
Ulei esential de Pineala Sinergia ideala de uleiuri esentiale. Dupa cum ii spune si numele, acest ulei reprezinta un real ajutor persoanelor care vor sa-si cresca stima de sine si increderea in for..
25,00 Lei
ULEI  ESENTIAL DE PETIT GRAIN BIGARADE ..
36,00 Lei
ULEI  ESENTIAL DE PAMPLEMUSS FCF ..
29,00 Lei
ULEI ESENTIAL DE OREGANO   Uleiul esential de Oregano comun este cel mai pouternic antiinfectios. Foarte eficient in tratarea tuturor infectiilor, tonifiant si stimulant, acest ulei esentia..
32,50 Lei
ULEI ESENTIAL DE LITSEA CITRATA   Mai cunoscuta sub denumirea de  verbina exotica, acest ulei relaxant destinde si invita la o pauza reparatoare. In bucatarie, aroma sa citronata face ..
SOLD OUT ULEI  ESENTIAL DE DAFIN
33,00 Lei
Ulei esential de dafin  Purifiant, acest ulei esential se utilizeaza in tratamentele pielii, parului si gurii. Este de asemenea cunoscut pentru virtutile sale calmante in caz de disconfort art..
45,00 Lei
ULEI ESENTIAL DE MUSCATA   Anti-infectios si antifungic, acest ulei esential de Muscata de Egipt BIO este indicat in cazul micozelor, acneei si eczemelor. De asemenea, este un ulei exceptio..
Copyright © 2017, Cornelia Chaumont, Toate drepturile rezervate, Powered by Purarom