Nou!

CANEPE ULEI VEGETAL PRESAT LA RECE

CANEPE ULEI VEGETAL PRESAT LA RECE
CANEPE ULEI VEGETAL PRESAT LA RECE
32,00 Lei
Cod produs: Canepa
Disponibilitate: In Stoc
 

#Antivirale, #antibacteriene, #antifungice, #calmante, #anxiolitice, #drenante, #detoxifiante,#antimigrene,#dezinfectante #ULEIURILEESENTIALE, #PURAROM sunt de mare folos atunci cand sunt utilizate responsabil.

AVERTIZARE: Aceste proprietăți, indicații și metode de utilizare sunt prelevate din lucrări de referință sau site-uri web în aromaterapie, hidrolaterapie și fitoterapie. Se găsesc acolo în mod regulat și reprezinta observații din cercurile științifice. Cu toate acestea, informațiile sunt furnizate cu titlu informativ, nu pot în niciun caz să constituie informații medicale și nici să nu ne angajeze responsabilitatea. Pentru orice utilizare în scop terapeutic, consultați un medic

 

Cânepă ulei vegetal presat la rece

Semințele de cânepă au proprietăți foarte interesante atât în ​​cosmetică, cât și în dietă. Această dublă utilizare se explică prin bogăția sa în acizi grași esențiali, esențiali pentru organism și furnizată numai de alimente, precum și prin concentrația sa naturală în antioxidanți și vitamine A, B1, B2, B6, C, D și E Nu este psihotrop, spre deosebire de planta cunoscută, acest ulei este o comoară pentru pielea, părul și sănătate în general. Denumire latină: Cannabis sativa L. Partea utilizată: semințe (prima presare la rece).

Regenerant, revitalizant, antirid: conținutul său bogat de vitamina E, un antioxidant natural, face din acest ulei un excelent remediu anti-îmbătrânire. Această proprietate asociată cu cea a reparării pielii permite acestui ulei să lupte eficient împotriva semnelor de îmbătrânire a pielii. De asemenea, este foarte eficient în cazul mâinilor crăpate, de exemplu.

Hidratant, înmuiere: Uleiul de cânepă are o compoziție similară cu cea a lipidelor pielii, astfel încât pătrunde rapid în piele pentru un efect hidratant și hrănitor. Aportul de omega-3, 6 și 9 contribuie, de asemenea, la o bună elasticitate a pielii. Uleiul de cânepă este, de asemenea, utilizat în îngrijirea părului pentru a hrăni părul uscat în profunzime și a obține păr strălucitor și suplu.


Hipocolesterolemiant, protector al sistemului cardiovascular: uleiul obținut din semințele de cânepă este bogat în omega-3 și omega-6, substanțe care participă la echilibrul sistemului cardiovascular. Raportul corect al conținutului acestor două tipuri de acizi grași din ulei corespunde proporțiilor ideale pentru organism.


Antiinflamator: Acizii grași, în special omega-3, contribuie la proprietățile antiinflamatorii ale uleiului de cânepă. Astfel, acestea ajută la calmarea iritațiilor pielii, de exemplu.
Liniștitor, calmant: uleiul de cânepă este bogat în acizi grași omega-3 și omega-6, care joacă un rol major în funcția de barieră a pielii. Au un efect anti-eritem care, prin urmare, ajută la calmarea rosetei.

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare:




Copyright © 2017, Cornelia Chaumont, Toate drepturile rezervate, Powered by Purarom